El paté rústic de gall del Penedès IGP de Mallart Artesans Xarcuters, premiat al Gastronòmic Fòrum de Barcelona

El paté rústic de gall del Penedès  IGP de Mallart Artesans Xarcuters va ser premiat ahir a la tarda al Gastronòmic Fòrum ...

Les noves mesures de la restauració al Penedès en Xarxa

La Presidenta del Gremi, Núria Carbó, analitza l'actual situació del sector després de l'aixecament de les darreres ...

Oferta formativa: curs de maridatge amb música

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ha començat el curs amb un gran ventall de propostes formatives adreçades a totes aquelles ...

Avui s'inicia la Setmana del Vi Català que mostrarà més de 130 activitats arreu de Catalunya

Avui s’inicia la Setmana del Vi Català, que aglutinarà més de 130 activitats amb el vi com a protagonista arreu de Catalunya. ...

Inaugurada la reforma del celler del castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos

Aquest dissabte ha tingut lloc la inauguració de les obres de reforma del celler castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos, un espai ...

Es presenta la primera Ruta Gastronòmica DO Penedès a Sitges

Se celebraran 12 sopars en els principals restaurants de Sitges, on es degustaran vins de 27 cellers de la DO Penedès Amb l’objectiu de ...

Pere Regull, nou vicepresident segon de l'Associació de Municipis de l'Arc Metropolità

Aquest matí ha tingut lloc a la Nau Gaudí de Mataró l’assemblea de constitució de l’Associació de Municipis ...

Noves mesures COVID-19 a partir del 8 d'octubre

Reobre l'oci nocturn, amb mesures com la mascareta obligatòria i certificat COVID Estaran vigents almenys fins al 22 d'octubre A ...

El Cavatast tanca la 25a edició amb la mirada posada en el futur de la mostra

El format reduït torna a tenir una bona acollida tant per part del públic, com dels expositors La presidenta del Parlament, Laura Borràs, ...