CAL BLAY ASPIRA A INAUGURAR 20 ESTABLIMENTS PER COMBATRE UNA CAIGUDA DE FACTURACIÓ DEL 65% PER L'ABSÈNCIA DE GRANS ACTES

El grup de restauració Cal Blay, amb seu a Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès), acaba d'impulsar un nou model de locals ideat ...

El Govern aixecarà el confinament comarcal a partir de dilluns

A partir del dilluns, dia 15 de març, entren en vigor les noves mesures per fer front a la pandèmia fins al 28 de març. Davant el ...

Publicada al BOE una nova línia d'ajudes directes, dotada amb 7.000 milions d'euros, que hauria de facilitar el pagament de despeses fixes i deutes als sectors més perjudicats per la pandèmia

Avui s’ha publicat al BOE Real Decreto-ley 5/2021, de 12 de marzo, de medidas extraordinarias de apoyo a la solvencia empresarial en respuesta ...

El DOGC publica les noves mesures vigents fins el 29 de març

El DOGC d’avui, 13 de març de 2021, publica la RESOLUCIÓ SLT/716/2021, de 12 de març, per la qual es prorroguen i es modifiquen ...

Un any de la COVID. La seva afectació al sector de l'hostaleria, el turisme i la restauració a l'Alt Penedès

Ara fa un any els Gerents dels gremis de la FIHRT , estaven fent unes formacions a Sitges, per tal d' aprendre noves eines per  poder arribar ...

La Festa del Xató de Vilafranca es reconverteix en la Quinzena del Xató

La situació actual de pandèmia ha obligat, com en molts altres esdeveniments, a cancel·lar la Festa del Xató de Vilafranca d’enguany. ...

La FEGP convoca l'Assemblea general de socis

La sessió anual ordinària de l’Assemblea general ...

L'Escola d'Enoturisme obre al públic les Màster Class amb ponents de referència

A partir del 14 d'abril es dóna inici a les classes magistrals que organitza l'Escola d'Enoturisme de Catalunya i ...