El projecte d’acollida digital al visitant ja té en marxa 3 XTable i una quinzena de llicències per tablets en diferents establiments ...
A partir del 24 de febrer i durant tot el mes de març tindran lloc, de manera telemàtica, les sessions dels Fòrums territorials d’Enoturisme, ...
Publicada al DOGC la RESOLUCIÓ SLT/436/2021, de 19 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut ...
Els cellers de totes les Denominacions d'Origen catalanes van facturar 314,9 milions d'euros (MEUR) durant el 2019, un 3% més que quatre ...
L’Ajuntament de Calafell ha volgut mantenir viva l'essència del xató en un format diferent. Calafell iniciarà, el proper ...
“La història del cava ha estat una història d’èxit amb moltes persones que, amb esforç i perseverança, ...
Aquest ja és el tercer comunicat que fem conjuntament les entitats sotasignants, els anteriors van ser el 19 de novembre i 14 de gener, però ...
El grup Ametller Origen s'ha proposat invertir 50 milions d'euros (MEUR) en l'expansió de la companyia els propers tres anys. El director ...
El celler Eudald Massana Noya ha estat certificat amb el segell Safe Travels que permet identificar empreses, entitats i destinacions que han adaptat ...