Cap gourmet sense xató

La Ruta del Xató no ha pogut inaugurar la nova temporada 2020/21, ni esdevenir l’eina de promoció del plat d’hivern més ...

Arrenca un curs de Sommelier Professional a l'Escola d'Enoturisme de Catalunya

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ha engegat aquest dimarts 2 de febrer un curs de Sommelier Professional. Es tracta d’una novetat ...

Presentació del Pla d'Accions 2021 del Consorci de Promoció Turística del Penedès

Aquest dijous 28 de gener el Consorci de Promoció Turística del Penedès ha presentat el pla d’accions pel 2021.  Tradicionalment, ...

Neix Espiells Terra de Vi per a impulsar i protegir la zona vitícola nord de l'Alt Penedès

L'associació serà la primera en acollir‐se a un Pla Territorial Agrari Específic en el marc de la Llei 3/2019, dels espais agraris, aprovada per ...

La Federació Empresarial del Gran Penedès transmet personalment als responsables del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat el neguit per l'afectació de les mesures restrictives aplicades pel Govern.

La Presidenta del Gremi, Núria Carbó, també hi ha estat present A la trobada han participat onze associacions del Consell d'Entitats ...

L'Escola d'Enoturisme presenta un pla de formació contínua 100% subvencionat

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, i la directora de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, ...

Publicada al DOGC la pròrroga de les mesures restrictives del comerç i la restauració

El DOGC (23.01.2020) publica la RESOLUCIÓ SLT/133/2021, de 22 de gener, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública ...

Engega un nou Curs de Sommelier Professional a l'Escola d'Enoturisme

L’Associació Catalana de Sommeliers reconeix el curs de formació de Sommelier Professional de l’Escola d’Enoturisme de ...

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès obté la renovació de la certificació Biosphere

Un any més l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha renovat la certificació Biosphere de destinació turística ...