DISPONIBLES 3 NOVES RUTES DE SENDERISME A OLÈRDOLA DEDICADES A CONÈIXER BARRAQUES DE PEDRA SECA

S’incorporen a les 2 ja creades sobre aquest patrimoni i són ja 14 els itineraris que s’ofereixen en l’apartat de turisme de la ...

Carnaval telemàtic i exposició per celebrar els 18 anys del Rei Carnestoltes

La Comissió de Carnaval i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca presenten una programació alternativa del Carnaval, ...

Embotits Mallart, finalista al Concurs Nacional de Botifarra d'Ou Artesana 2021

Embotits Mallart ha guanyat el segon premi en la categoria de Millor Botifarra d’Ou Singular durant la 6a edició del Concurs de Botifarra ...

Publicades les noves mesures vigents a partir de dilluns: perímetre comarcal i 2h més per a la Restauració: No en tenim prou

El DOGC d'avui, 6 de febrer de 2021, publica la RESOLUCIÓ SLT/275/2021, de 5 de febrer, per la qual es prorroguen i es modifiquen ...

Una Agonia que s'allarga

La FEDERACIÓ D’HOSTALERIA DE LLEIDA, la FEDERACIÓ D'HOSTALERIA DE LES COMARQUES DE GIRONA, la FEDERACIÓ INTERCOMARCAL ...

Comença la tercera fase de restauració del Castell de Gelida

Els treballs consistiran en reconstruir un tram del mur del castell i l’esplanada del cementiri i compten amb un pressupost de 171.000 euros, ...

Pla de Formació 100% Subvencionat. Innovació en producte i comercialització amb experts del sector.

Des de fa uns anys amb l’Escola d’Enoturisme participem de la formació contínua 100% subvencionada que gestiona el Consorci de ...

Cap gourmet sense xató

La Ruta del Xató no ha pogut inaugurar la nova temporada 2020/21, ni esdevenir l’eina de promoció del plat d’hivern més ...

Arrenca un curs de Sommelier Professional a l'Escola d'Enoturisme de Catalunya

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya ha engegat aquest dimarts 2 de febrer un curs de Sommelier Professional. Es tracta d’una novetat ...