L'enoturisme sostenible, responsable i innovador a Catalunya obté una nota de 7,3 a Wine Travel Observer

Els tres pilars identificats en la tercera fase analitzen l’oferta d’enoturisme. Els indicadors mostren valors equilibrats: ...

Inauguració Ruta del Xató 2025-2026

La Ruta del Xató és una experiència que va molt més enllà del bon menjar i del bon beure, és una ruta gastronòmica, ...

Arriba a Gelida la 15a edició de la FUNIFIRA

El maquetisme i el modelisme, juntament amb el lleure ferroviari, la gastronomia i el vi i el cava són els protagonistes de la fira. La fira ...

4 EMPRESES DE L'ALT PENEDÈS HAN PARTICIPAT AL GASTRONÒMIC FÒRUM BARCELONA EN EL MARC DEL PROGRAMA XARXA PRODUCTES DE LA TERRA DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha facilitat la participació d’aquestes empreses, que formen part de la Xarxa de Productes ...

El Vinseum rep el Premi a la Millor Experiència Enoturística als IWC Industry Awards

El guardó, compartit amb el projecte El Hilo de Ariadna, de Rueda a Valladolid, distingeix les propostes més destacades en el camp de l’enoturisme. El Museu ...

Primera acció del programa OBRIM VI: tast professional amb 15 cellers emergents del Penedès

Aquest dilluns 3 de novembre va tenir lloc a Vilafranca del Penedès la primera acció del programa OBRIM VI, impulsat per l’Ajuntament ...

L'alumnat del CFGS en Turisme especialitzat en Enoturisme visita Montserrat

El passat 21 d’octubre, els alumnes de primer curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Turisme, especialitzat en Enoturisme, van realitzar una ...

Most Festival a Sant Sadurní: doble sessió de cinema i cava el dissabte 8 de novembre

La 14a edició del Most Festival Internacional de Cinema del Vi arriba aquest any amb una programació d'abast excepcional Del 6 al ...

<< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>