El Departament d'Agricultura presenta cinc curiosos productes elaborats amb xai, untables de llegums, carbassa, peix i fruita de pinyol

Finalitza el projecte Elaborats de productes del sector primari per incrementar el seu valor afegit, amb la concepció i el desenvolupament de nous Els ...

E-FIHRT 2/juny 2025: Berlín i Castelldefels impulsen el diàleg internacional i les aliances pel futur del turisme sostenible

El butlletí E-FIHRT 2/Juny 2025 destaca la participació de la FIHRT en el taller internacional celebrat a Berlín per transformar el ...

Els Dijous de Vi es consoliden com a esdeveniment enogastronòmic de Vilafranca

Aquest dijous passat 29 de maig es posava punt i final als Dijous de Vi d’aquest any 2025. Aquesta edició, organitzada pel Servei ...

President Illa: "El Penedès és territori d'oportunitats per viure, per treballar i per invertir"

El cap de l’Executiu ha destacat els projectes clau inclosos en el Pla Catalunya Lidera per a la vegueria del Penedès: El Centre d’Innovació ...

El 98% de platges obté la qualificació d'excel·lent en el primer control d'aquest estiu

Entre l'1 de juny i el 30 de setembre es duu a terme el pla de vigilància i informació de la qualitat de les aigües de bany ...

El Bages impulsa la formació en pedra seca per preservar un ofici en perill d'extinció

Una aliança entre institucions locals i el sector professional ofereix una formació per garantir el relleu generacional en la construcció ...

Els hotelers europeus emprenen una acció legal conjunta sense precedents contra Booking.com per les clàusules de paritat

Més de 25 associacions hoteleres nacionals de tot Europa, incloent-hi la Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos ...

La Xarxa Punts Liles de la Diputació de Barcelona es desplega enguany als espais d'oci de prop de 90 municipis

Es tracta d'un recurs destinat a informar, sensibilitzar i prevenir les actituds masclistes i comportaments sexistes que es produeixen en espais públics. La Xarxa ...

Berlin acull una trobada internacional per transformar el turisme gastronòmic cap a la sostenibilitat, amb participació de la FIHRT

Tornem de Berlín amb el cap ple d’idees i motivació després d’haver participat en el taller internacional “Sustainable ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>