CONFORCAT A MIDA: Desenvolupament d'experiències enoturístiques

L'Escola d'Enoturisme de Catalunya juntament amb la FIHRT (Federació Intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme) ...

Termcat: Estris per a tallar formatges

El TERMCAT presenta la infografia Estris per a tallar formatges, que il·lustra un conjunt de termes procedents del Diccionari de formatges. ...

CONFORCAT A MIDA: Aprofitament i reciclatge de matèria primera - Elaboració pla de malbaratament

Curs d'Aprofitament i reciclatge de matèria primera - Elaboració pla de malbaratament de la mà de Lluís Rieta (SAIA) i ...

El 31 de maig arriba a l'Hotel ALimara, una nova edició del Business With Social Value

El Business With Social Value és un esdeveniment anual que facilita el coneixement dels productes i serveis dels Centres Especials de Treball ...

Calafell celebrarà la novena edició del Family Weekend del 26 al 28 d'abril

Un cap de setmana ple d’activitats i amb ofertes d’allotjament per a les famílies amb infants La novena edició del Calafell ...

El proper 25 d'abril torna el Sopar de Tast a Sitges

Entrevista a Ràdio a la presidenta del Club de Tast Zuleima Capo El proper 25 d’abril torna el menjar de tast, ...

Festa del Turisme, de la Gastronomia i del Comerç

El dimecres 24 d'abril arriba la Festa del Turisme, la Gastronomia i el Comerç de Vilanova i la Geltrú. Un esdeveniment coorganitzat ...

Oberta la convocatòria per optar als Premis d'Enoturisme

VII Premis d'Enoturisme ‘Rutes del Vi d´Espanya’. Aquests guardons reconeixen les millors iniciatives promogudes dins de la marca ...

Publicades les bases de les subvencions del CCAM per al 2024

S’ha publicat la Resolució per la qual es publiquen les bases reguladores que han de regir la convocatòria per a la concessió ...

<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >>