El dilluns 16 d’octubre, el Castell de Penyafort va acollir una jornada d’intercanvi “speed tasting” per a les empreses agroalimentàries ...
El xató: escarola cruixent, barrejada amb la textura melosa del bacallà i de la tonyina, amb el toc àcid de l’anxova o del ...
Creix el públic jove assistent a la mostra Èxit de totes les activitats de tast i maridatge programades durant el cap de setmana La ...
Els vins internacionals són un dels mòduls clau del curs Sommelier Professional, ja sigui per l'alta qualitat dels continguts com ...
En el marc del programa que desenvolupa el Servei de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, ha tingut lloc avui dimecres una nova ...
l programa inclou dues visites guiades, una a l’arxiu municipal i l’altra a l’església de Sant Pere i la Santa Creu (al Cementiri ...
Durant 10 dies, museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, centres d'interpretació i diverses empreses adscrites ...
Per tal de presentar la feina feta i fer-ne la valoració abans que finalitzi definitivament el projecte, tots els participants es van reunir al ...
El President de la FIHRT prendrà possessió com a nou membre de la Cambra de Comerç el proper dilluns
Acte de constitució del nou Ple de Cambra de Barcelona, dilluns 9 d'octubre, a les 11h., a La Llotja de Mar. Mingo Morilla, President del ...









